Save The Date!

Sluit je aan bij InOpSys voor een impactvolle avond op 2 maart 2024. We organiseren een speciaal diner ter ondersteuning van Kom Op Tegen Kanker, en jouw aanwezigheid zal een verschil maken. Kom samen voor een doelgerichte avond gevuld met lekker eten, goed gezelschap en de kans om bij te dragen aan een nobel doel.

Beperkte plaatsen beschikbaar. Jouw deelname telt!

Koop je Tickets Hier!

Waarom deelnemen?

Bij InOpSys zijn we niet alleen toegewijd aan innovatie in on-site oplossingen; we zijn ook vastbesloten om een positieve impact te hebben buiten de werkomgeving. Door deel te nemen aan ons Kom Op Tegen Kanker (KOTK) evenement, draag je rechtstreeks bij aan onze inzamelingsacties voor twee belangrijke uitdagingen - de 1000 km fietstocht en de 100 km loop tegen kanker.

1. Ondersteuning van een Waardige Zaak:

De opbrengsten van dit evenement gaan naar de inschrijvingskosten voor onze verschillende teams die deelnemen aan de 1000 km fietstocht en 100 km loop, beide georganiseerd door Kom Op Tegen Kanker. Jouw aanwezigheid helpt ons bijdragen aan de strijd tegen kanker op meerdere fronten.

2. Teams Bekrachtigen:

Elke teaminschrijving gaat gepaard met een vergoeding, en door deel te nemen, ondersteun je rechtstreeks onze teams in hun inspanningen. Of het nu gaat om het overwinnen van uitdagende fietsroutes of het voltooien van een veeleisende 100 km run, jouw deelname voedt de geest en vastberadenheid van onze teams.

3. Impact Vergroten:

We dragen niet alleen bij via inschrijvingskosten, maar onze deelname trekt ook sponsoring en genereuze donaties aan van supporters. De gezamenlijke inspanning zorgt ervoor dat de opgehaalde fondsen een aanzienlijke impact hebben in de voortdurende strijd tegen kanker.

Waar Gaat het Geld Naartoe?

De inschrijvingskosten, samen met aanvullende donaties, ondersteunen rechtstreeks de initiatieven van Kom Op Tegen Kanker. Deze fondsen dragen bij aan baanbrekend onderzoek, programma's ter ondersteuning van patiënten en pleitbezorging om het leven van degenen die door kanker zijn getroffen te verbeteren.

Kom Op Tegen Kanker is een Belgisch initiatief dat zich inzet in de strijd tegen kanker. De organisatie zamelt onvermoeibaar geld in voor baanbrekend kankeronderzoek, biedt steun aan patiënten en hun families, en pleit voor verbeterde kankerzorg. Via diverse campagnes en evenementen streeft Kom Op Tegen Kanker ernaar om een wereld te creëren waar niemand de uitdagingen van kanker alleen hoeft aan te gaan, en zo hoop en vooruitgang te bevorderen in de strijd tegen deze ziekte.

De avond begint in de prachtige Maneblussers City, net buiten het centrum van Mechelen. Laat je onderdompelen in een boeiende kunsttentoonstelling met prachtige werken samengesteld door de gerenommeerde galerie, Transit. Het beste deel? Alle kunstwerken zijn te koop, en de opbrengst draagt bij aan het nobele doel van Kom Op Tegen Kanker.

Terwijl je de kunst verkent, geniet je van heerlijke gerechten verzorgd door Atelier Puur, bekend om hun culinaire expertise. Ze voorzien ook vegetarische opties.

Maar het feest eindigt daar niet! Na het verwennen van je smaakpapillen en het waarderen van kunst, laat je je helemaal gaan op het levendige feest na het diner. Dans de hele nacht door op geweldige sets van Bathouse & Kolumbus.

Vind je weg naar Maneblusser City

Galerie Transit

Betreed de wereld van artistieke verkenning met Transit, een gerenommeerde galerij die de essentie van schoonheid uitdaagt.

Ontdek en koop nu alvast kunstwerken via onze webshop die je vervolgens kunt ophalen tijdens het evenement. Ter plaatse krijg je ook de kans om de kunstwerken te bekijken en direct aan te schaffen. Let op, werken die online zijn gekocht, kunnen uitverkocht zijn tegen de tijd van het evenement. Voor gegarandeerde aankoop wordt aangeraden om je keuze online te reserveren.

Een deel van de opbrengst gaat naar de kunstenaar, een deel gaat naar onze deelname aan de events van Kom Op Tegen Kanker.

Bestel hier!

Luc Dondeyne

Luc Dondeyne (Genk, 1963) hanteert een zeer persoonlijke schilderstijl, die overeenkomsten vertoont met het negentiende-eeuwse impressionisme. Zijn werk wordt gekenmerkt door trefzekere, nonchalant geborstelde verfstreken in uitgesproken kleuren die als puzzelstukken fungeren voor het totaalbeeld.

Koop hier één van zijn werken

Wouter Feyaerts

Wouter Feyaerts maakt sculpturen aan de hand van assemblagetechnieken. Hij maakt vooral gebruikt van: plakband, karton, piepschuim, ... en lijm. Zijn beelden dragen naast frivole vrolijkheid ook ingetogen weemoed met zich mee. Met zijn oeuvre begeeft hij zich in de schemerzone tussen het alledaagse en het onverwachtse. Tussen 1999 en 2003 volgde hij de opleiding 3D-multimedia aan het KASK in Gent.

Koop hier één van zijn werken

Bram Van Meervelde

Tijdens deze studie genoot hij van een Erasmus-residentie van zes maanden in Athene. De intense absorptie en observatie van het Griekse leven en de cultuur resulteerden in een rijke variëteit aan werken. Van Meervelde kwam nooit los van Athene en keerde regelmatig terug naar het warme en chaotische centrum van de esthetiek.

Van Meervelde werkt graag in en met de specificaties van een bepaalde plek, zowel binnen als buiten, legaal en illegaal. Op het eerste gezicht lijkt zijn oeuvre gebaseerd op de banaliteiten van het leven, maar bij nader inzien kan zijn analyse zeer diepgaand en fundamenteel zijn.

Koop hier één van zijn werken

Ticketopties: Een Avond van Kunst, Diner, en Feest

1. Art & Diner Ticket - €55

  • Geniet van een voortreffelijk diner verzorgd door Atelier Puur.
  • Verken boeiende kunstwerken gepresenteerd door de gerenommeerde galerij Transit.
  • Dompel jezelf onder in een avond vol culinaire hoogstandjes en artistieke wonderen.

2. Feest Ticket - €25:

  • Doe mee aan het feest met ons exclusieve feestticket.
  • Dans de hele nacht weg met geweldige muziek van Bathouse & Kolumbus, een levendige sfeer, en een bruisende menigte.

3. Full Experience Ticket - €70:

  • Laat je verwennen met de complete ervaring – Kunst, Diner, en Feest.
  • Verwen je zintuigen met beeldende kunst, heerlijk eten, en een gedenkwaardige feestelijke sfeer.
  • Maak het meeste van deze bijzondere avond en creëer blijvende herinneringen.

Koop veilig je tickets voor een onvergetelijke avond ter ondersteuning van Kom Op Tegen Kanker. Jouw bijdrage maakt het verschil!

Haal je Tickets Hier!

Praktische Informatie

 

- Vestiaire: Er is een vestiaire beschikbaar.
- Gratis Parkeren: Parkeer kosteloos recht voor de ingang.
- Adres: Winkelpark Malinas, Nora Tilleylaan 28, 2800 Mechelen.
- Start Dinner: 19u.
- Start Party: 21u30.
- Einde Party: 02u00.
- Datum: 2 maart 2024.

 

* required
Get in touch